AMSTERDAM - Er gaan steeds meer speculaties rond over wie de eer krijgt om de bruidsjurk van Kate Middleton te ontwerpen. Ontwerper Julien Macdonald wil maar al te graag.

Volgens Julien Macdonald, een bekende ontwerper uit Wales, komt zijn droom uit als hij de trouwjurk voor Kate Middleton mag ontwerpen.

Macdonald is namelijk een grote fan van de toekomstige prinses en hij wil haar graag kleden op de grote dag om van Middleton een verbluffende bruid te maken, aldus Contactmusic.“Ik houd van Kate Middleton. Ze is geen trend-setter, maar veel vrouwen houden erg van haar stijl. Ze is een heel klassiek meisje, dus ik denk dat ze iets tijdloos wil. Haar bruidsjurk wordt een droom en ik denk dat ze er prachtig uit zal zien”, zo meldt de ontwerper.

Overige kanshebbers

Macdonald is niet de enige naam op de lijst met mogelijke ontwerpers om de felbegeerde bruidsjurk te maken. Zo is de Londense Phillipa Lepley op dit moment de koploper.Andere ontwerpers die een grote kans maken om de bruidsjurk te mogen ontwerpen zijn Alice Temperley, Stella McCartney en Jenny Packham.