Het was weer een drukke week in Nederland, wel met prachtig weer. Er is niets lekkerder dan op de fiets stappen, met een zonnetje op je rug en die frisse Nederlandse wind in je gezicht, terwijl je over de mooie grachten van Amsterdam rijdt.

Ik kan daar elke keer weer enorm van genieten. Amsterdam is zo'n mooie stad, overdag en 's avonds. 's Avonds komt de magie tevoorschijn met al die lichtjes en alle huizen waar je rustig naar binnen kunt kijken en de gezelligheid kan proeven. Open haard aan, kopje thee erbij en al die lekkernijen van Sinterklaas. Ik heb mijn koffer alweer volgestopt met chocoladeletters en pepernoten.

Donderdagavond was ik uitgenodigd voor de Beau Monde Awards, waar ik nog nooit was geweest. Omdat ik daar iedere maand een column voor schrijf, vond ik het wel leuk om daar eens naartoe te gaan. Het schijnt het meest glamoureuze event van Nederland te zijn. De locatie was dat in ieder geval zeker, het Amstel hotel.

Ik besloot voor de gelegenheid een jurk te lenen en eigenlijk het liefst een van Jan Taminiau. Helaas waren zijn samples te klein en hingen mijn billen er onderuit...leek me geen goed idee.
Jos, van de winkel Raak, nodigde me uit om een jurk uit te komen zoeken. Het thema van de avond was Belle van de Avond en Beestachtig Lekker voor de mannen, duidelijk gesponsord door Disney's Belle en het Beest.

Genoeg keuze bij Raak, ik besloot me aan het thema te houden en koos een lange, ietwat romantische jurk. Chopard hielp een handje mee door mij een prachtig juweel voor de avond te geven.

Uitgedost ging ik het event tegemoet...het was erg mooi aangekleed en natuurlijk leuk om weer wat oude bekenden te zien. Na een paar uurtjes was ik wel klaar om lekker te gaan zitten en die hoge hakken uit te trekken. Gewoon mijn spijkerbroek aan en lekker zitten.

Mijn favorieten van de avond, die ik het best gekleed vond en het meest glamoureus, waren allemaal Drag Queens! Kelly, Mayday en Sonny. Zij zagen er prachtig uit, echte glamour.

Na mijn drukke week, eindigde ik lekker op het strand in Noordwijk, bij het mooie hotel Huis ter Duin. Een wandeling op het strand en even lekker verwend worden in het de spa van het hotel. Zo af en toe is dat enorm belangrijk om dat te doen, heerlijk een massage en een facial. Ik realiseer me dat ik dat eigenlijk te weinig doe, zo'n lekker moment voor mezelf. Ik liep er in ieder geval helemaal relaxed weer naar buiten, klaar voor mijn vlucht terug naar New York!

Frederique.