AMSTERDAM - De decemberuitgave van de Britse variant van modebijbel Vogue staat vol met borsten. Zo toont het Nederlandse model Lara Stone haar borsten, beplakt met tepelstickers.

Supermodel Lara Stone poseert in het decembernummer van de Britse Vogue in een gouden bolero van het merk Tour de Force en een setje tepelplakkers in de vorm van zilveren sterren.

Het tijdschrift omschrijft de tepelaccessoires als 'sieraden voor het lichaam', zo meldt Telegraph.

Meer borsten

Naast Lara Stone, staat ook model Lily Donaldson in haar naakte bovenlijf in de Vogue, hoewel zij haar borsten bedekt met haar haar. Kate Moss gebruikt in de uitgave haar linkerarm ter bedekking.

Modellen Naomi Campbell en Angela Lindwall laten hun borsten in volle glorie zien.


Hartvormige tepelplakkers

Hoewel de tepelstickers volgens Vogue weer helemaal terug zijn van weg geweest, kreeg Lindsay Lohan vorig jaar nog de volle laag van verschillende critici toen zij de stickers in haar collectie voor Emanuel Ungaro gebruikte.

Het Franse modehuis stuurde haar modellen de catwalk op met burlesque-achtige, hartvormige tepelplakkers, bezet met pailletten. De website Women’s Wear Daily beschreef de collectie als saai en gedateerd en was ook niet over de stickers te spreken. “Tepelplakkers in de vorm van glitterharten, iemand?”