AMSTERDAM - Tijdens het Women of the Year event van Harper's Bazaar droeg Natalia Vodianova een lange, gouden jurk van Balmain met een hoge snit, waardoor haar blote benen goed te zien waren. De Russische was haar benen voor het gala duidelijk vergeten te scheren.

Tijdens het event in het Londense Mayfair wordt elk jaar een award uitgereikt aan een vrouwelijke Hollywood-ster, die dat jaar veel liefdadigheidswerk deed.

Natalia Vodianova mocht de prijs voor Inspiration of the Year mee naar huis nemen. Naast modellenwerk houdt de Russische zich namelijk ook bezig met het inzamelen van geld voor het bouwen van speelplaatsen voor kinderen in Rusland en Engeland.

Schoonheidsfoutje

Vodianova had haar benen voor de avond niet geschoren. Haar 'harige' benen werden meerdere malen vastgelegd door de pers die bij het event aanwezig was.

Volgens Daily Mail had het 29-jarige model het zelf niet in de gaten, aangezien ze haar jurk tijdens het dansen op bleef tillen om haar benen te tonen.Campagnes


Het veelgevraagde model werd geboren en getogen in Rusland. Op haar zeventiende levensjaar werd ze ontdekt in Parijs door een modellenbureau. Sindsdien stond ze in campagnes van grote merken als Calvin Klein, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent en Chanel.