AMSTERDAM - Lingerieontwerpster Marlies Dekkers en de Bijenkorf werken samen aan een exclusieve collectie voor de kerst. De limited edition collectie is volledig geïnspireerd op geheimen.

Dekkers ontwierp exclusieve items voor de vijf kleurrijke sleutels die de Bijenkorf symboliseren, Dames, Heren, Kinderen, Wonen en Food. De items liggen vanaf begin december in de schappen.

Ze richt zich niet alleen op het ontwerpen van de collectie, ook de aankleding van de etalages zijn van haar hand. Daarnaast laat de lingerieontwerpster haar vrije loop bij het ontwerpen van de volledige instore decoratie, zo meldt Shownu.

Meer dan lingerie

Dekkers ontwerpt voor het warenhuis meer dan lingerie alleen, zo bevat de Marlies Dekkers-kerstcollectie meer dan 52 artikelen, waaronder een lingerieset, herensmoking, feestjurk en kinderromper.

Om de winterse collectie compleet te maken, is er ook een USB-stick in de vorm van een sleutel, kerstdecoratie en ornamenten versierd met sleutels, cadeaupapier, een dekbedovertrek, servies, een taart en macarons verkrijgbaar.

Verleiding

De Bijenkorf is erg enthousiast over de samenwerking. “Wij zijn bijzonder verheugd dat Marlies Dekkers, expert op het gebied van het verleiden, onthullen en verrassingen, dit jaar onze kerstcollectie heeft ontworpen."

"Het thema Geheimen prikkelt de verlangens en past perfect in de mystieke kerstsfeer. Het belooft dan ook een prachtige fantasievolle kerst te worden, die zelfs tot in de kleinste details is gevuld met verrassingen," zo meldt Robert Bohemen, marketingdirecteur van de Bijenkorf.