AMSTERDAM - De HTC Desire krijgt een likje verf en is voortaan ook in Brilliant White verkrijgbaar. Met deze nieuwe versie van de Desire smartphone wil het telefoonmerk het toestel een nieuw gevoel geven.

Begin oktober presenteerde HTC de nieuwe kleur voor het 'oude' toestel. De officiële lancering van de HTC Desire in Brilliant White werd donderdagavond feestelijk gevierd met een diner en een modeshow, verzorgd door de webshop We Like Fashion. De presentatie lag in handen van Net5-presentatrice Suzanne de Jong.

Lifestyle

De reden dat het merk voor deze 'nieuwe' richting kiest, is volgens Mark Moons, Regional Director van HTC Benelux, dat een telefoon meer dan een communicatiemiddel is.

"Consumenten onderscheiden zich niet alleen door middel van kleding of muziek. Ook de mobiele telefoon is een belangrijk onderdeel van hun lifestyle", zo meldt Moons volgens Androidworld. "Ze laten hiermee zien welke vormen en kleuren het beste aansluiten bij hun persoonlijkheid."

Modeshow

Om te benadrukken dat ook het HTC-toestel meer dan een communicatiemiddel is, sloeg het merk voor de lancering de handen ineen met webshop We Like Fashion en organiseerde een passende modeshow geïnspireerd op een witte, wondere wereld.

Lancering HTC Brilliant White