Next Top Model krijgt kritiek op nepborsten

AMSTERDAM- In het programma Benelux Next Top Model ontving kandidate Marjolein de Velder hevige kritiek nadat bekend werd dat ze eerder een borstvergroting heeft ondergaan.

Tijdens de aflevering van de modellenwedstrijd werden de deelneemsters topless gefotografeerd. Alleen een laagje met goudkleurige verf gaf enige bedekking, aldus het Belgische Clint.

Toen kandidate Marjolein de Velder aan de beurt was, viel jurylid Bastiaan van Schaik direct al iets op: "Wat is er met haar borsten? Er zit een soort deuk in en het hangt aan de onderkant". Hierop reageerde medejurylid Jani met: "Volgens mij zijn ze nep".

Plastische chirurgie

Na de fotoshoot gingen de juryleden direct naar de blonde kandidate toe voor meer uitleg. Marjolein aarzelde niet en gaf meteen toe dat ze inderdaad plastische chirurgie had ondergaan.

De Belgische Marjolein schaamt zich er echter niet voor. "Toen de juryleden vroegen of mijn borsten echt waren heb ik niet gelogen. Ik wilde geen 'pornogrote' voorgevel, maar ik wilde er uitzien zoals andere meisjes", aldus de kandidate in het tv-programma.

Marjolein de Velder: 

Lees meer over:
Tip de redactie