Lingerie Victoria’s Secret uitgelekt

AMSTERDAM – Naar de jaarlijkse modeshows van lingeriemerk Victoria’s Secret wordt jaarlijks reikhalzend uitgekeken en over exact een maand is het weer zo ver. Een tipje van de sluier is vast opgelicht.

Zo is dankzij enkele schetsen die zijn uitgelekt bekend wat voor soort outfits de Angels tijdens de grote lingerieshow zullen dragen. Zoals het publiek van Victoria’s Secret gewend is, bevatten de looks weer veel tierelantijnen als veren, vleugels en bloemen.

Opvallend zijn daarnaast de boks-outfit bestaande uit een lange paarse cape plus bijpassende bokshandschoenen. Een tweede cape heeft de vorm van een voetbal. Sport is dan ook een belangrijke inspiratiebron voor de komende Victoria’s Secret modeshow, zo suggeren verschillende media.

Katy Perry

Het gerucht gaat dat Katy Perry tijdens de show op zal treden. Eerder werd al bekend dat Heidi Klum dit jaar niet in de show mee zal lopen.

Ook Doutzen Kroes en Miranda Kerr zullen dit jaar niet als angel over de catwalk paraderen, beide zijn momenteel namelijk hoogzwanger.
 

Tip de redactie