AMSTERDAM- Terwijl andere ontwerpers kleurrijke voorjaarscollecties lieten zien, maakte Nicolas Andreas Taralis in Parijs een donkere, gothicachtige collectie waarbij hij zijn modellen topless over de catwalk liet lopen.

De vrouwelijke modellen op de catwalk droegen doorzichtige tops en leren hesjes zonder beha zodat de borsten van de meisjes goed zichtbaar waren. Het eerste model droeg alleen een rok met schoenen, zonder top. Haar lange haren bedekten haar boezem.

De hele collectie had een donkere, gothic uitstraling. Alleen de kleur zwart werd gebruikt in de collectie. De modellen droegen veel leren kledingstukken, en zowel mannen als vrouwen hadden doorschijnende tops aan.

De duistere collectie werd afgemaakt met zilveren studs en zware, leren schoenen.

Krijgers

Nicolas Andreas Taralis vertelde aan Style waar hij zijn inspiratie voor de collectie vandaan haalde: "Ik houd van duistere dingen. Bij het maken van deze voorjaarscollectie dacht ik aan Europese en Oosterse stammen. Ook haalde ik mijn inspiratie uit internationale culturen onder de jeugd. Zo kwam ik met deze leren, donkere collectie. Mijn modellen zagen eruit als krijgers."

De show: