Tom Sebastian opent haarsalon in Nederland

AMSTERDAM - Beautystylist Tom Sebastian, bekend van zijn haarproducten en tassenlijn, heeft nu ook zijn eerste haarsalon in Nederland geopend. Daarnaast komt hij binnenkort met een speciale haarverzorgingslijn.

Dit vertelt hij aan BeautyJournaal tijdens de opening van het schoonheidsinstituut van Evelien Leijten in Chaam. Deze schoonheidsspecialiste van het Jaar 2010 opende afgelopen week een nieuw onderkomen in een ruim bemeten villa.

Tom Sebastian, voormalig visagist van Patricia Paay en naamgever van haarstylingslijn Pro Set by Tom, heeft hier zijn eerste haarsalon gevestigd.

Kwaliteit

Het is de eerste in wellicht een reeks van salons die geopend gaan worden, aldus Tom. Ook brengt hij in het najaar een cosmeceuticallijn uit voor het haar. Met als doel de kwaliteit van de haarwortels weer beter te maken, waardoor het haar er gezonder uit gaat zien.

Deze lijn wordt in zijn zaak gebruikt, maar zal verder als eerste in Duitsland uitgerold gaan worden. Tom is daar ook betrokken bij een tv-programma, waarover hij verder nog geen nadere details wil geven.

Hij verklapte eveneens dat hij in Rusland betrokken is bij de introductie van een lingerielijn voor vrouwen.

Lees meer over:
Tip de redactie