'Ali Lohan (16) in te sexy fotoshoot'

AMSTERDAM – Ali Lohan (het jongere zusje van Lindsay) is momenteel het gezicht van Lindsays kledinglijn 6126 en de 16-jarige werd hiervoor verleidelijk op de foto gezet. Volgens sommigen is de campagne met de tiener echter iets te pikant.

Niet alleen de poses van Ali zijn provocatief, ook zijn veel van de kledingstukken weinig verhullend.

Onder meer de Daily Mail noemt de campagne dan ook 'erg volwassen'. Het gelegenheidsmodel zou volgens de krant fans gechoqueerd hebben en er veel ouder uitzien dan ze in werkelijkheid is.

Entertainmentwebsite Radar bericht eveneens over de 'choquerende sexy foto's' en lijkt ook vooral een probleem te hebben met de heel jonge leeftijd van Ali. Hetzelfde geldt voor X17.

Enthousiast

Toch zijn de Lohans trots op het eindresultaat. Bovendien is Lindsay enorm enthousiast over de nieuwe collectie van 6126. Ze draagt de kleding zelf maar ook zusje Ali, die eerder al eens model stond voor Teen Vogue, en zelfs haar moeder Dina lopen met de outfits weg.

De collectie is geïnspireerd op Marilyn Monroe en bedoeld als eerbetoon aan 'moderne vrouwen die begrijpen dat zelfvertrouwen betoverend kan zijn en klassieke verfijndheid altijd in de mode is'.

Tip de redactie