AMSTERDAM - Op de tweede dag van de London Fashion Week presenteerde actrice Sienna Miller de nieuwste collectie van Twenty8Twelve, het kledinglabel van haar en haar zus Savannah.

Jude Law, ontwerper Matthew Williamson en Pixie Lott zaten front row bij de show, maar hoe goed Sienna ook is als actrice, de collectie stelde teleur.

Op de Twenty8Twelve-catwalk werden zomerse jurkjes en rokjes in denim gezien, gestreept of met een kleurrijk printje. Leuke, draagbare kledingstukken voor de gemiddelde vrouw. De vraag die na afloop van de show echter veel gesteld werd: hoort deze kleding wel thuis op de normaliter zo hippe en vernieuwende London Fashion Week?

Niet vernieuwend

Want hoewel Twenty8Twelve het niet slecht doet (volgende maand wordt een derde winkel geopend in Londen), is de kleding nou niet bepaald vernieuwend te noemen. Ook is de kledij niet te vergelijken met wat andere ontwerpers tijdens de modeweek tonen.

Toch lijken de zusjes Miller erg veel plezier te beleven aan hun eigen kledinglijn en zagen ze er zaterdag trots uit. Bovendien wil het duo zich ook helemaal niet richten op 'ingewikkeld' high end-design. "We willen gewoon kleding maken die vrouwen ook echt willen dragen", reageerde Savannah na afloop althans weinig pretentieus.

Foto's.

De show: