AMSTERDAM- Lingeriefabrikant Ultimo is na een onderzoek van twee jaar gekomen met de 'perfecte' bh. Het stuk ondergoed zouden de borsten dusdanig omhoog liften zodat geen plastische chirurgie meer nodig is.

Het bedrijf Ultimo heeft 100.000 pond gestoken in het onderzoek naar het ontwikkelen van het lingeriestuk. De organisatie praatte hiervoor onder meer mer veel met vrouwen over hun opvattingen over de ideale bh.

Twee jaar later komt het bedrijf met de zogenaamde Icon. Het kledingstuk is vervaardigd uit een mix van synthetische en natuurlijke materialen. Deze zitten verstopt in samengeperst schuim dat zich aan de onderkant van de bh bevindt. Dit lift en vormt de borsten en zou zorgen voor een mooi decolleté.

Jonger

Vooral voor vrouwen waarvan de borsten door de jaren heen wat zijn gaan hangen zou dit een uitkomst zijn, aldus de fabrikant tegen de Daily Mail. Ultimo belooft zelfs tien jaar jongere borsten door het dragen van de bh.

Ook belooft de fabrikant dat de bh zo comfortabel is dat het zelfs mogelijk is ermee te gaan slapen. Inmiddels heeft Ultimo patent aangevraagd op de nieuwe uitvinding.

Foto.