AMSTERDAM – Georgia May Jagger is goed op weg een succesvol model te worden en om dat proces nog wat aan te jagen vertolkt de Britse een sexy rol in de nieuwe Hudson Jeans-reclame. Ondergoed bleek voor de campagne niet eens nodig. 

In de video is Georgia te zien met een felgekleurde rood-oranje lippenstift en dikke, zwarte mascara. Voorzichtig laat ze een deel van haar borst zien en ritst ze haar gulp open. Het lijkt alsof ze op het punt staat haar edele delen te onthullen, maar dan draait de camera weg.

Even later staat ze innig te zoenen met Josh Beech, haar mannelijke tegenspeler in de video. Tussendoor fluistert ze in de camera 'Hello Mario' tegen de regisseur van de video, de bekende Mario Sorrenti. Tot slot blaast ze zwoel de rook van haar sigaret tussen haar volle, rode lippen door richting de camera. 

Georgia May Jagger

Georgia (18) is de jongste dochter van Mick Jagger en heeft al vaak haar gezicht laten zien in reclames van verschillende merken, waaronder Chanel, Rimmel en Versace.

Ook heeft zij al vele malen op de voorkant van diverse tijdschriften gestaan. Ze staat vooral bekend om haar volle lippen en het spleetje tussen haar tanden.

Hudson Jeans

Het van oorsprong Britse Hudson Jeans, heeft volgens hoofdontwerper Ben Taverniti het ruige van Londen en de pracht van Los Angeles. Volgens Taverni past Jagger perfect bij Hudson, omdat ze is geboren met een zeer goed gevoel voor mode.

Hij noemt haar dan ook een echt Hudson-meisje omdat ze een Britse en rebelse uitstraling heeft, aldus de website van het merk.

De commercial: