AMSTERDAM - Een nieuwe trend is geboren dankzij het New Yorkse bedrijf Inked by Completely Bare. Bij de schoonheidssalon kunnen vagina's een opknapbeurt krijgen door er een tijdelijke tatoeage op te plaatsen door middel van airbrushtechnieken.

Bij de schoonheidssalon kunnen de klanten zelf kiezen wat ze op hun intieme delen beschilderd krijgen: varierend van bloemetjes tot initialen. Ook kan men kiezen voor een ‘glow-in-the-dark’ verf, aldus The Luxury Spot.

De behandeling heeft wel wat om het lijf. Eerst moet namelijk het haar op de edele delen gewaxt worden, zodat de huid helemaal glad is. Hierna wordt pas de tijdelijke verf met behulp van een sjabloon op de huid gesprayd. De 'vattoo' blijft circa zeven dagen zitten.

Vajazzling

'Vattooing' is niet de eerste trend voor het opleuken van vagina's. Eerder al waren schaamhaarvormen een enorme hit. Met behulp van verschillende sjablonen konden de schaamharen in verscheidene vormen geschoren worden.

Ook 'vajazzling' was een tijd terug zeer populair in beautyland. Hierbij worden kleine kristalletjes aangebracht op de schaamstreek.

Vattooing: