AMSTERDAM – Victoria’s Secret-model Rosie Huntington-Whiteley heeft met een korte film die online van haar verschenen is behoorlijk wat stof doen opwaaien. De Britse schone zou te dun zijn.

Voor het Spaanse DT Magazine werkte Huntington-Whiteley mee aan een topless reportage, waarvan ook een korte film gemaakt is.

In dit zwart-wit werk van fotograaf Yu Tsai zit onder meer een shot waarin het rokende model naar achteren leunt, waardoor haar ribbenkast zo uitsteekt dat deze erg goed te zien is.

Verschillende media betichten de blondine er donderdag dan ook van te mager te zijn. "Veel te dun", zo zegt The Sun erover. "Niets sexy’s aan uitstekende ribben", aldus de Daily Mail over de shoot.

Rosie

Rosie Huntington-Whiteley geldt, onder meer door haar rol als Angel voor het bekende lingeriemerk Victoria’s Secret, als één van de populairste modellen van dit moment. Ze bewandelde catwalks van onder meer Louis Vuitton en Matthew Williamson, prijkte op verschillende Vogue-covers en verbond haar naam aan topmerken als DKNY, LAMB, Pepe Jeans en Ralph Lauren.

Ook genereerde de Britse veel aandacht door de rol van Megan Fox in de nieuwe Transformers-film over te nemen.

De film: