AMSTERDAM - De Amerikaanse zender Lifetime Network gaat twee varianten van de populaire ontwerpwedstrijd Project Runway op de buis brengen. In een van deze programma's geeft Heidi Klum relatieadvies.

Samen met haar man Seal zal topmodel en presentatrice Heidi Klum de Verenigde Staten rondreizen om stellen te coachen die hulp nodig hebben in hun relatie. Het programma moet nog geproduceerd worden, maar heeft wel alvast een naam gekregen, namelijk Love's Divine.

De show zal worden uitgezonden op Lifetime Network, een zender die zich voornamelijk op een vrouwelijk publiek richt. Klum presenteert sinds 2004 Project Catwalk bij dit kanaal.

Make-over

Een andere spinnoff van de populaire ontwerpwedstrijd zal draaien om voormalig Project Runway deelnemers Santino Rice en Austin Scarlett. De show volgt de twee ontwerpers terwijl ze op zoek gaan naar vrouwen die volgens hen een make-over nodig hebben.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer de programma's uitgezonden worden en of ze uiteindelijk op de Nederlandse televisie te zien zullen zijn.