AMSTERDAM - De Nederlandse lingerieontwerpster verovert nu ook het internationale witte doek. Sarah Jessica Parker toont zich in de nieuwste Sex and the City film is een klassieke Marlies Dekkers bh.

De Nederlandse lingeriekoningin had al eerder uit betrouwbare bronnen vernomen dat Sarah Jessica Parker in haar rol van Carrie een echte Marlies had aangetrokken. Gisteravond kon de lingerieontwerpster het met eigen ogen zien tijdens de Nederlandse première van SATC2.

Bastiaan van Schaik, ook aanwezig bij de première, twitterde: "Marlies Dekkers werd uit de zaal verwijderd omdat ze stiekem foto’s zat te maken van ‘haar’ door Carrie gedragen bh".

Trots

Carrie draagt de zwarte bh in een scène waarin ze bellend op een bed te zien is. Marlies Dekkers is erg trots: "De Sex and the City vrouwen zijn echte iconen, ik geloof niet dat er iemand is, vrouwelijk of mannelijk, die niet weet wie deze vier New Yorkse vrouwen zijn."

"Aangezien alleen de kleding en schoenen van de meest succesvolle internationale ontwerpers zijn opgenomen in de film, ben ik er zeer trots op om een van deze ontwerpers te zijn", aldus Dekkers.

Lady Gaga

Het ondergoed van Marlies Dekkers wordt steeds populairder onder internationale beroemdheden. Zo zijn Lady Gaga, Rihanna, Fergie, Britney Spears, Dita Von Teese en Paris Hilton gespot bij het dragen van Marlies Dekkers lingerie.