AMSTERDAM - Het lekkerste luxe geurtje van het afgelopen jaar is Lola van Marc Jacobs. De ontwerper ontving de Beauty Award vrijdag uit handen van de Cosmetics Executive Women (CEW).

De jury omschrijft Lola als "een warm bloemig boeket, dat fascineert op speelse wijze en daarnaast onweerstaanbaar verleidelijk is".

Niet alleen Lola viel in de prijzen, er werden ook awards uitgereikt in de categorieën badproducten, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haar, make-up, mannenverzorging en zonneproducten. Iedere categorie kende twee winnaars, een massaproduct en een luxe product.

Whitney Port

Andere beauty winnaars zijn onder meer de Maybelline Sensational Lipcolor, de Redness Solutions Mineral Powder van Clinique en de Awakening Face Massager van Garnier. Bekendheden als Whitney Port en Kim Kardashian reikten de awards uit.

Beauty Oscars

Cosmetic Executive Women is een organisatie die zich inzet voor meer hogere functies voor vrouwen in de cosmetica-industrie. Iedereen die lid is van de CEW mag jaarlijks stemmen op de Beauty Awards, welke bekend staan als de Oscars in de beauty-industrie.

De volledige lijst met winnaars.