AMSTERDAM - De Amerikaanse hoofdredacteur van Vogue, Anna Wintour, is binnenkort misschien te bewonderen op de cover van een nog nieuw te lanceren tijdschrift, genaamd Industrie.

Speculaties gaan de ronde wie het covermodel zal worden op de allereerste editie van het nieuwe blad. De strijd loopt tussen een Canadees model, Daria Werbowy, en Anna Wintour.

Het magazine dat zichzelf  's werelds eerste modecultuur tijdschrift noemt, heeft nog niet besloten wie de cover mag sieren, aldus Sassybella donderdag. Eerst stond vast dat Daria Werbowy op de cover kwam, maar sinds drie weken geleden is het nieuws bekend dat Anna Wintour eveneens kans maakt.

Lara Stone 

Beiden covers zijn al gemaakt. Anna Wintour staat afgebeeld op een lichte achtergrond, met mantelpakje en de bekende grote zonnebril. De Canadese is wat bloter gefotografeerd, zij ligt op het strand en is bedekt met zand.

Het eerste nummer van het magazine besteedt onder meer aandacht aan Natalie Massenet, Tom Florio, Patrick Demarchelier, Giles Deacon, Alessandra Ambrosio, Lara Stone en Daria Werbowy.

De mogelijke covers.