AMSTERDAM - Estée Lauder verwelkomt twee nieuwe modellen. De Franse Constance Jablonski en de Chinese Liu Wen voegen zich bij de lijst van internationale schoonheden van Estée Lauder.

Tijdens de internationale reclamecampagne in juni maken de dames hun debuut. In de campagne zullen zij poseren naast huidige Estée Lauder-modellen Hilary Rhoda, Carolyn Murphy, Elizabeth Hurley en Gwyneth Paltrow.

Het is de eerste keer dat Estée Lauder modellen uit Frankrijk en China een contract aanbiedt. Voorgaande modellen kwamen overwegend uit de VS of Groot-Brittannië.  

"Estée Lauder zoekt naar internationale schoonheden die een generatie vertegenwoordigen", zegt creatief directeur, Jane Hertzmark Hudis, zelf over de aanwinsten. "Beide modellen hebben de stijl en het zelfvertrouwen dat Estée Lauder wil uitstralen."

Modellen

De Franse Constance, momenteel woonachtig in New York, heeft sinds haar emigratie uit Frankrijk al meer dan 60 shows gelopen voor onder andere Donna Karan, Ralph Lauren, Fendi en Bottega Veneta in New York, Milaan en Parijs voor de herfst/wintercollecties van 2010.

Daarnaast doet Constance fotoreportages voor de Chinese, Britse, Amerikaanse, Franse en Italiaanse Vogue.

Liu Wen is in haar thuisland China een opkomende ster. Ze begon voor de Chinese Vogue en Harper’s Bazaar en brak kort daarna door met de catwalkshows voor Chanel en Jean Paul Gaultier.

Vanaf dat moment liep Liu 49 shows voor onder andere Rodarte, Proenza Schouler, Alexander Wang en Balenciaga. Ook doet de Chinese schone fotoreportages voor de Chinese, Franse en Japanse Vogue en voor het blad W.

Constance en Liu