AMSTERDAM - StriVectins verjongende nachtserum is gedoopt tot ‘slaap in een potje’ vanwege haar vermogen om de huid te doen herleven terwijl men slaapt.

Het serum, gemaakt van vijgendistel en roze zeewier, is ontworpen om te gebruiken onder een vochtinbrengende crème en is geschikt voor alle huidtypes, aldus The Telegraph woensdag. 

Het product belooft de celaanmaak te stimuleren en daar blijkt nog altijd veel behoefte aan: de crème is niet aan te slepen en een veelheid aan sterren, waaronder Jennifer Lopez en Kylie Minogue, zouden er al fan van zijn.

Striae

Het merk StriVectin, voornamelijk bekend door een crème die striae vermindert, wordt in de luxe(re) winkels verkocht zoals Harrods en Harvey Nicols. Winkeliers aldaar melden inmiddels dat er zoveel vraag is naar het product dat veel winkels zich genoodzaakt zagen een wachtlijst te hanteren.

"Zelfs voordat het product in de publiciteit kwam, hadden we bij Harvey Nichols in Londen al een enorme wachtlijst", vertelt de woordvoerster van StriVectin. "Nu zijn er wachtlijsten over het hele land. Mensen zijn tegenwoordig steeds slimmer als het gaat om nieuwe dure crèmes en doen, denk ik, er goed hun onderzoek naar."