AMSTERDAM – Na de Bridget Jones-onderbroek is er nu ook een bh die te allen tijde buiten het zicht gehouden dient te worden. De reden om ‘m dan toch te dragen? Het lingeriestuk zou het decolleté aanzienlijk verfraaien.

De Instant Uplift Bra komt in één maat en enkel in de kleuren zwart en nude. Er komen geen cups aan te pas: het tuigje kent enkel centimeters dikke banden die onder en langs de borsten lopen en deze zo naar elkaar en omhoog duwen.

Hierdoor ontstaat een dieper decolleté en lijkt de boezem volgens de makers groter. Onder de Instant Uplift is ruimte voor een gewone bh, aldus The Mirror dinsdag.

Zelfvertrouwen

"Het zal veel vrouwen een stuk meer zelfvertrouwen geven", denkt ontwerper Edward Chary. "Het verfraait het postuur en helpt ondersteunen door het innovatieve design. Bovendien is het een veel minder verstrekkende maatregel dan chirurgie."

Het Britse medium testte de Instant Uplift en concludeert dat de combinatie van twee bh’s over elkaar zichtbaar is onder dunne T-shirtjes. Het liftende effect kan daarentegen wél op positieve feedback rekenen.

De Instant Uplift.