Agyness Deyn slaat nieuwe weg in

AMSTERDAM - Topmodel Agyness Deyn slaat een geheel andere richting in. Het model zal namelijk als actrice te zien zijn in de film Meant to Me.

Eerder gingen er geruchten dat Agyness Deyn de acteerkant op zou gaan. Afgelopen vrijdag maakte de Britse haar filmdebuut in de film Meant to Me: een amuserende, stijlvolle en korte film die zich afspeelt in 1930, aldus Modelinia dinsdag. 

De twintig minuten durende film is van multimedia-artiest Peter McGough.

De zwartharige Deyn speelt een sensuele vluchtige femme fatale, die zonder pardon wordt gedumpt door haar welgestelde knappe playboy, gespeeld door Britse acteur Linus Roache.

Filmdebuut

Agyness is enthousiast over haar filmdebuut met McGough. "Ik vind het geweldig om met visionairs te werken. Peter is enorm getalenteerd en om met hem te mogen werken was erg bevrijdend. Hij was erg geduldig met het geven van richtlijnen."

Niet alleen over McGough heeft het supermodel lovende woorden. Ook over haar tegenspeler Linus Roache is ze tevreden. “Werken met Linus was erg prettig. Bij onze eerste ontmoeting voelde ik me erg relaxed. We kletsten wat en het klikte meteen met onze visies wat leven en werk betreft. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat we beiden van dezelfde plek afkomstig zijn; een klein dorpje ten noorden van Manchester”, vertelt de enthousiaste Deyn.

Designer Zac Posen verzorgde de kleding van de film en zette een ware film noire look neer. De film draait inmiddels in New York. Wanneer de rolprent in Nederland te zien is, is onduidelijk.

Foto's van de cast.

Tip de redactie