AMSTERDAM - Niet alleen model Lara Stone prijkt deze maand naakt op de cover van het tijdschrift Love, zij blijkt gezelschap te krijgen van liefst zeven collega's. Onder meer Kate Moss, Naomi Campbell en Daria Werbowy trokken voor de gelegenheid hun kleding uit.  

Het tijdschrift geeft acht verschillende versies uit van het nummer, met ieder een ander model op het voorblad. Eerder werd de cover met Lara al prijsgegeven.

"Voor dit nummer hebben we acht vrouwen, die worden gezien als de mooiste van de wereld, bereid gevonden om hun lichaam te laten zien", vertelt een redactrice van het blad. "De vrouwen zijn allemaal in precies dezelfde positie gefotografeerd."

"We hebben dit gedaan om te laten zien hoe erg ze fysiek van elkaar verschillen. Daarom hebben we ook hun maten erbij afgedrukt", legt de redactrice uit. Volgens haar bestaat er geen blauwdruk van perfectie. "Het varieert en dat laten de maten van onze covermodellen zien."

Love

Het tweejaarlijkse tijdschrift Love bestaat pas drie edities en had eerder de voluptueuze Beth Ditto naakt op de omslag.

Andere modellen in deze editie zijn Natalia Vodianova, Amber Valletta, Jeneil Williams en Kristen McMenamy. Gezamenlijk nemen zij ook nog 40 pagina's van de inhoud voor rekening. Alle foto's zijn gemaakt door Mert Alas en Marcus Piggot.

De covers.