AMSTERDAM - Lingerieontwerpster Marlies Dekkers mag deze week als enige Nederlandse haar collecties presenteren tijdens de Grammy Style Studio, dé plek waar onder meer genomineerden ideeën opdoen voor hun Grammy-outfit. Marlies houdt exclusief voor NU vanuit Hollywood een dagboek bij.

Vrijdag 29 januari, derde dag Grammy Style Studio

"Vandaag is mijn laatste dag in LA. Ik ga nog voor een paar uurtjes naar de Grammy Style Studio waarna ik op weg ga naar het vliegveld.

04:30AM: Vol energie en zin in een nieuwe dag sta ik op. Na wederom een heerlijke nacht geslapen te hebben in het het Four Seasons hotel stap ik de badkamer in…. die volgelopen is met water. Aii op dit tijdstip?!! Toch ook wel weer een hilarisch moment, hoort er ook bij. Samen met de house-keeping 2 uur water weg moeten pompen. Maar daarna een voortreffelijke douche kunnen nemen. Snel stap ik eronder uit want mijn telefoon staat roodgloeiend en de sms-jes stromen binnen. Tot aan 10.00AM geef ik diverse interviews voor onder meer de Telegraaf, de Belgische QMusic en Mnm radio. Daarna maak ik me klaar voor vertrek naar de Studio; wie zal ik vandaag ontmoeten?

11:30AM: Na aankomst bij de Style Studio ontmoet ik de stylisten van The Ellen DeGeneres show. Ontzettend leuke en enthousiaste mensen. Dit is namelijk niet altijd zo, helaas is niet elke celebrity-stylist even vriendelijk. We zoeken samen naar mooie setjes voor Ellen en haar vrouw Portia Rossi. Leuk! Ook DJ Tony komt kort even langs. De Ellen Show hield een wedstrijd waarbij één van de kijkers als prijs een bezoek en complete styling in de Grammy Style Studio kon winnen. Vol trots loopt de winnares rond.

12:30AM: De stylist van de Foo Fighters en Dita von Teese arriveert. Ik wist dat ze ‘fan’ was, onlangs is ze namelijk gespot in één van mijn ontwerpen. Geweldig natuurlijk!

13:30AM: Na nog een aantal interviews vertrek ik richting de luchthaven. Ik ben nog niet weg of ik hoor dat Coco Rocha, Canadees topmodel aanwezig is en voor ET Canada interviews afneemt. Vervolgens komen Beast, genomineerde en één van de artiesten die optreedt tijdens de Award Show en Ledisi binnen. Ach ja, er is ook nooit een goed moment om weg te gaan…."
 

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers in Hollywood