AMSTERDAM- Aanstaande zondag zal niemand minder dan Victoria’s Secret model Ana Beatriz Barros de catwalk van de AIFW betreden voor de show van Replay.

Het sexy Braziliaanse model figureert in de laatste advertentiecampagne van jeanslabel Replay, wat een logische verklaring is voor haar komst en de Braziliaanse zon te verruilen voor het koude Nederland.

Bekende topmodellen maken steeds vaker hun opwachting tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Zo zat Janice Dickinson- die zichzelf het eerste topmodel ooit noemt- vorig seizoen vooraan bij de show van Supertrash, wat voor de nodige media aandacht zorgde. Maar ook onze eigen Yfke Sturm is de afgelopen dagen veelvuldig gesignaleerd. Nieuw is dat Ana nu ook daadwerkelijk mee zal lopen. Vorig jaar haalde het merk hiervoor Renate Verbaan van stal.

Wellicht is het de commerciëlere merken daar ook om te doen, want de geshowde kleding bevat over het algemeen weinig vernieuwends.

Media-aandacht

Ana Beatriz staat ook de nodige media-aandacht te wachten, daar zij zal worden geïnterviewd door de Nederlandse Glamour en diverse showbizzprogramma’s op televisie.