AMSTERDAM – Na Addy van den Krommenacker is er in het succesvolle modellenprogramma America’s Next Top Model opnieuw aandacht voor een Nederlandse ontwerper. Twee deelneemsters dragen voor een shoot lingerie van Marlies Dekkers.

In de tweede aflevering van de 13e editie van het succesvolle programma America’s Next Top Model, gaan twee deelneemsters gehuld in lingerie van Marlies Dekkers.

In de speciale ‘baby shoot’ draagt model Bianca een witte jumpsuit afkomstig uit de icoNic dresses-collectie. Deze lijn toonde Dekkers exclusief tijdens Paris Fashion Week in 2008.

Het tweede model Ashley draagt tijdens de shoot een complete set afkomstig uit ‘stolen kisses’; een vuurrode bh, brief en jumper versierd met ‘stolen kisses’ in roze. Beide dames werden gestyled door niemand minder dan styliste Emma Trask.

Lagere lengte

In de 13e editie van America’s Next Top Model geeft presentatrice en voormalig topmodel Tyra Banks, nu ook jonge Amerikaanse vrouwen met een lengte lager dan de gemiddelde lengte in de modellenindustrie de kans om topmodel te worden.

Veertien deelnemers afkomstig vanuit het gehele land krijgen de unieke kans te laten zien wat zij in huis hebben.