AMSTERDAM - Topmodel Heidi Klum brengt volgende maand twee kledinglijnen voor zwangere vrouwen op de markt.

De Project Runway-presentatrice is niet van plan om gas terug te nemen nadat ze drie maanden geleden bevallen is van haar vierde kind Lou Sulola.

De creatievere uitspattingen van Klum zijn gevat in de kledinglijnen Lavish by Heidi Klum en Loved by Heidi Klum. Haar eigen zwangerschappen hebben haar behoorlijk geïnspireerd toen ze boven de tekentafel hing om haar kleding te ontwerpen.

"Ik heb mijn ervaringen en kennis gebruikt voor mijn kledinglijnen", vertelt de Duitse schone tegen het Amerikaanse People. "Met mijn bolle buik heb ik voor behoorlijk wat mode-uitdagingen gestaan."

Slonzig

Heidi Klum vindt zwangerschap geen goede reden om slonzig voor de dag te komen. "Als je zwanger bent, kun je best nog modebewust en stijlvol zijn." De blondine dacht hier overigens heel anders over tijdens haar laatste zwangerschap.

"Vraag me nu niet wat in de mode is. Ik ben namelijk al blij als ik überhaupt ergens in pas", biechtte Klum een paar maanden geleden nog op. Het model stortte zich toen maar op de sieraden. "Sieraden passen tenminste altijd."