AMSTERDAM - De nieuwe commercial van lingeriemerk Victoria’s Secret werd geregisseerd door actieliefhebber Michael Bay en dat is duidelijk te zien.

De Amerikaanse regisseur, die onder meer Pearl Harbor en Transformers op zijn CV heeft staan, stelt de Victoria’s Secret Angels in het filmpje bloot aan laagvliegende helikopters, stoere motoren, explosies en andere vuurballen, aldus Entertainment Weekly dinsdag.

Daarnaast struinen de modellen door een verlaten woestijn, kruipen ze over pooltafels en belanden ze uiteindelijk in het circus, waar hen vliegende messen en vuurspuwers wachten.

Het filmpje lijkt hiermee alle kanten op te gaan en dat is ook precies de bedoeling: de boodschap die het lingeriemerk over wil brengen is dat één ondergoedsetje leidt tot duizend fantasieën.

Doutzen

De reclame draait natuurlijk om de veelbesproken nieuwe collectie die eind november aan het publiek werd gepresenteerd. Hoofdrollen zijn weggelegd voor de vaste gezichten van het merk, zoals Miranda Kerr, Marisa Miller en Doutzen Kroes.

Nieuwkomers Chanel Imam en Rosie Huntington-Whiteley zijn eveneens te zien. 

Michael Bay voor Victoria's Secret: