AMSTERDAM - Fashionista Julia Roitfeld, dochter van Franse Vogue-hoofdredactrice Carine Roitfeld, wordt het nieuwe gezicht van Esprit. Zij zal de Women Casual-lijn onder de aandacht gaan brengen.

Het Britse model Daisy Lowe neemt de edc-lijn van Esprit voor rekening, aldus het modebedrijf woensdag. De dochter van zangeres Pearl Lowe en Bush-zanger Gavin Rossdale doet al vanaf haar 2e jaar modellenwerk.

Inmiddels heeft de Britse een contract bij Select Model Management en heeft ze onder meer klussen gedaan voor Vogue, Elle, GQ, Marie Claire, Grazia en Sunday Times Style.

Julia Restoin-Roitfeld studeerde af aan de School of Design in NYC in 2006. Inmiddels staat de brunette met name bekend als socialite en als muze van modeontwerper Tom Ford.

Shoot

Daisy Lowe werd voor de campagne, die als thema Traveling Together heeft, gefotografeerd door Barnaby Roper op een autokerkhof net buiten Los Angeles. Julia werd voor de Casual-lijn gefotografeerd samen met een grote groep modellen die door de Californische woestijn marcheren.

De shoot doet denken aan de Esprit-campagnes uit begin jaren ‘90. Haar klassieke schoonheid wordt vastgelegd in een ruig landschap, wat zorgt voor pittige foto’s.

Julia & Daisy voor Esprit