AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft zich voor haar lingeriesetjes laten inspireren door alle steden waar ze is geweest. De voetbalvrouw presenteerde donderdag de nieuwe zomercollecties van haar lingerie-, nachtmode- en badmodelijn 'Yolanthe's Choice'.

"Ik vlieg van hot naar her dus daar heb ik mijn inspiratie vandaan gehaald", lichtte de brunette toe. Zo heeft ze bikini's die doen denken aan de stijl van mensen uit Milaan of wapperende gewaden met kraaltjes in de geest van Ibiza.

De presentatrice kan kennelijk niet overal inspiratie vandaan halen want Volendam ontbreekt in het rijtje.

Voetbal

Haar huidige liefje Wesley Snijder heeft overigens wel zijn stempel gedrukt op de collectie. Yolanthe heeft speciaal voor voetbalminnend Nederland een bikini bedacht in de kleuren van Nederland en met een voetbal op de borst. "Ik denk dat meiden van mijn leeftijd dit leuk vinden."

Sinds vorig jaar brengt de actrice elk jaar een nieuwe collectie lingerie op de markt. Voor de kerst koos Cabau van Kasbergen dit jaar voor sexy rode en zwarte items in de stijl van 'Moulin Rouge'.

Kerst

Wesley Sneijder staat een mooie kerst te wachten. "We doen kaarsjes aan en ik zal met kerst zeker mijn eigen lingerie dragen."

Yolanthe presenteert lingerielijn