AMSTERDAM - De meeste vrouwen rond de veertig moeten er niet aan denken om naakt te verkeren in dezelfde ruimte als een supermodel. Dit probleem verandert echter wanneer je zelf de status van supermodel bezit.

Claudia Schiffer vertelt over haar 'naked cover shoot' voor i-D Magazine, waar ze de cover siert met Eva Herzigova en Helena Christensen. Op de foto is het trio te zien in enkel een paar hoge leren laarzen. Naar eigen zeggen was de klus een fluitje van een cent.

“Een goede fotograaf houdt je niet tegen en geeft je niet het gevoel dat er een limiet is,” aldus het 39-jarige supermodel over de shoot met fotograaf Kayt Jones.

Schiffer vertelt aan News of the World: “Het gaat erom dat alles soepel verloopt en natuurlijk moet er een bepaalde chemie op de set aanwezig zijn.” Volgens de blondine was de chemie dan ook de reden voor het succes van de shoot.

Schaars

Het is niet de eerste keer dat de dames samen op een foto verschijnen, Eva Herzigova en Claudia Schiffer waren eerder dit jaar al schaarsgekleed te zien in de Dolce & Gabbana-campagne.