AMSTERDAM - In de jaren ‘90 was het in om het kapsel van ‘Rachel’, het karakter uit Friends gespeeld door Jennifer Aniston, te hebben. Nu is het Blake Lively die de haartrend zet.

Blake is de 22-jarige actrice die de rol van Serena van der Woodsen speelt in de populaire tv-serie Gossip Girl.

In kapsalon Robert G. in Manhattan krijgt kapper Robert Gioria verschillende verzoeken die uiteindelijk op hetzelfde neer komen: klanten willen Blake Liverly’s haar, aldus de New York Times donderdag.

Krullerig

De een wil haar bruine haar blond, de ander wil haar gladde haar wat meer krullerig en door de war hebben, allemaal facetten van het kapsel van de jonge actrice. Robert: “Klanten willen niet alleen het haar, maar ook het leven van een Gossip Girl.”

De laatste zes maanden is Lively’s kapsel het meest gevraagd en dat is ook op internet terug te zien: type ‘Blake Lively Hair’ in op Google en het resultaat is ruim 800.000 hits. “Ik had niet door dat het zo omvangrijk was’’, zegt de actrice er zelf over.

Extensions

Ook bij de beroemde kapsalon Bumble en Bumble in Bloomingdale, krijgt stylist Michael Wilson steeds meer klanten die vragen naar ‘in de war, gekruld en gedraaid haar.’ Hij denkt eveneens dat het door Blake komt.

Voor meer afbeeldingen van Blakes kapsel, klik hier.

Blake Lively-kapsel