AMSTERDAM – Cosmeticamerk YesforLove is alles behalve voorstander van reguliere seksspeeltjes en brengt een lijn waarbij elegantie en erotiek elkaar ontmoeten. De subtielere producten zullen binnenkort voor het eerst in Nederland verkrijgbaar zijn.

De elegante lijn erotische producten van YesforLove zijn het resultaat van een samenwerking tussen eigenaar Christian Palix en ontwerper en vormgever Philippe Di Meo.

Palix kwam op het idee doordat vrienden van hem er maar een saai seksleven op nahielden. “Tijdens een gesprek met vrienden werd ik verrast door hun gebrek aan fantasie”, zo laat de Franse ondernemer vrijdag weten aan Metro. “Ze hadden geen idee hoe ze hun liefdesleven meer pit konden geven. Ik ging daarom op zoek naar een manier om eentonige seksualiteit te doorbreken.”

Bedparfum

De lijn bestaat onder meer uit een sensueel bedparfum, een billencrème, stiften met onzichtbare inkt om elkaars lichaam mee te versieren en libidoverhogende vitaminen op basis van kaneel en ginseng. Goedkoop is wel anders: de vitaminen kosten bijvoorbeeld 37 euro per potje.