AMSTERDAM - eBay zal een echte, maar tijdelijke winkel openen in New York. De 5500 vierkante meter grote shop met exclusieve designerspullen zal van 20 tot en met 29 november haar de deuren openen op 3 West 57 straat.

De eBay-winkel zal onder meer een selectie van Norma Kamali’s exclusieve kleding verkopen, maar ook L.A.M.B schoenen, handtassen van Michael Kors, Anthropologie jurken en cosmetica van M.A.C., Smashbox en andere merken.

Dolce & Gabbana Light Blue en Vera Wang Princess zijn de aangeboden parfums. Naast designerkleding biedt de shop ook elektronica, speelgoed en huis-, tuin- en keukenspullen aan.

Goed doel

eBay zal de winkel met een cocktailparty op 19 november openen. Op de eerste dag zullen er producten worden weggegeven aan de eerste 100 mensen die de winkel bezoeken, aldus WWD donderdag. 

Gespendeerde dollars boven de 200.000 zullen een goed doel steunen. De verkoopsite koos hiervoor onder meer Global Giving, Grammy in the Schools, Oxfam America, Right to Play, Save the Children, Share Our Strength, U.S. Fund for Unicef en YouthAIDS.