AMSTERDAM - Het jaren '80 popicoon Cyndi Lauper en electropopprinses Lady Gaga zijn de nieuwe gezichten voor de MAC Aids Fonds-campagne.

De zangeressen krijgen beide hun eigen Viva Glam lipstick, respectievelijk de MAC Viva Glam Gaga Lipstick and Viva Glam Cyndi Lipstick. De opbrengsten van de Viva Glam campagne genaamd 'From Our Lips' zal volledig naar het MAC Aids Fonds gaan.

In 1994 kwam de eerste Viva Glam lipstick op de markt, vanaf de lancering van de lipstick gaan al de opbrengsten naar het MAC Aids Fonds.

Inmiddels bestaat de Viva Glam-familie uit zes lipsticks waar in maart volgend jaar de Gaga en Lauper lippenstiften aan worden toegevoegd, aldus Style donderdag.

Eve

Andere beroemdheden die zich voor het MAC Aids fonds inzetten zijn zangeres Eve en model en burleske danseres Dita von Teese. Sinds februari 2008 heeft ook de zangeres Fergie zich bij de MAC Aids Fonds woordvoersters gevoegd. 

De campagne met de twee popidolen staat gepland voor februari volgend jaar. De lipsticks zijn verkrijgbaar vanaf 18 maart 2010.