AMSTERDAM – In Hollywood werd maandagavond de rode loper uitgerold toen onder meer Paris en Nicky Hilton, Hayden Panettiere, Kate Walsh, Sheryl Crow en Cat Deeley arriveerden om de lancering van de Jimmy Choo-collectie voor H&M te vieren.

Het door vele sterren bezochte modefeestje vond plaats in een villa hoog boven de beroemde Sunset Strip in de Hollywood Hills. Met de skyline van L.A. als achtergrond genoten de gasten van onder andere een optreden van zangeres M.I.A..

De sterren van Hollywood kregen een exclusieve sneak peak van de glamoureuze collectie, die op 14 november in zo’n 200 H&M-winkels wereldwijd wordt gelanceerd. De collectie omvat schoenen en accessoires, maar schoenontwerper Jimmy Choo heeft voor het eerst ook kleding ontworpen.

Geweldig

“Ik was al gek op H&M, maar het feit dat ze nu iets met Jimmy Choo doen is geweldig – de tassen, alles, de schoenen. De kleding is ook zo leuk. Ze hebben echt fantastische items en ik kan niet wachten tot de hele collectie uitkomt,” zegt Paris Hilton over de collectie.

“‘Jimmy Choo for H&M’ staat voor de attitude van relaxte party glamour. Los Angeles is de perfecte plek voor de lancering van deze collectie,” zegt Tamara Mellon, oprichtster van Jimmy Choo.

Ongelofelijk

“Tamara is echt geweldig en een briljante designer. Haar schoenen zijn ongelofelijk. Ik doe mijn fun-shopping bij H&M. Ik was onlangs in Italië en in plaats van te winkelen bij andere shops, ging ik naar H&M,” zegt Hayden Panettiere. “Ik ben verliefd op deze broek,” zegt ze over de zwarte leren ‘Jimmy Choo for H&M’ broek die ze tijdens het evenement droeg.

“Schoenen zijn de passie van iedere fashionista en wie droomt er niet van een paar schoenen van Jimmy Choo? De bijpassende kleding is flatterend en elegant en perfect te combineren met de schoenen, die rijkelijk zijn voorzien van details als studs, gespen, prints, oogjes of perforaties”, aldus Margareta van den Bosch, creatief adviseur van H&M.

H&M lanceert Jimmy Choo-collectie