AMSTERDAM - Modeontwerper Marc Jacobs heeft aan New York Magazine toegegeven dat de aankomende Fashion Week voor hem niet meer betekent dan stress.

Op de vraag of de ontwerper uitkijkt naar het gigantische mode-evenement dat volgende maand plaatsvindt in New York antwoordt Marc Jacobs dan ook simpelweg met 'nee'.

Op de vraag of hij plezier beleeft aan het evenement, antwoordt hij eveneens duidelijk: “Nee, plezier is een groot woord. Het is werk en niet meer dan dat. Het is geen pretje.” Jacobs gaf dan ook aan geen plannen te hebben andere shows te bezoeken.

Bruiloft

Op de vraag van New York Magazine waar de Amerikaan meer naar uitkijkt wordt duidelijk dat Jacobs meer zin heeft in de bruiloft met vriendje Lorenzo Martone.

“Binnenkort zal de bruiloft plaatsvinden. Het is de bedoeling dat alles heel rustig verloopt, gewoon alleen Lorenzo en ik,” aldus de modeontwerper.

Mannenclutch

Verder lijkt het erop dat Marc Jacobs de wereld gaat laten kennismaken met de clutch voor mannen. Zowel de ontwerper zelf als zijn vriend Lorenzo werden onlangs met het typische vrouwentasje gespot.