AMSTERDAM – De wereld krijgt er de komende tijd als het goed is een heleboel prachtige kindjes bij. Het ene na het andere topmodel kondigt namelijk aan zwanger te zijn.

Zo is bij het bestverdienende model, Gisele Bundchen, al een echt buikje te zien en kunnen ook Heidi Klum, die deze herfst haar vierde verwacht, en Victoria’s Secret Angel Adriana Lima niet langer verbergen dat zij in blijde verwachting zijn.

Zo’n twee weken geleden kondigde het Tsjechische model Karolina Kurkova haar zwangerschap aan en nu heeft Jourdan Dunn zich ook bij de club voor aanstaande moeders aangesloten. De 19-jarige is ruim vijf maanden zwanger.

Opgewonden

“Jourdan is in de zevende hemel en erg opgewonden”, vertelt een woordvoerder van Dunns modellenbureau Storm tegen Marie Claire. “Ze heeft veel lieve berichtjes gehad en krijgt de steun van al haar vrienden in de mode-industrie. Het is geweldig nieuws, we wensen haar niets dan goeds.”

Dunn werd vorig jaar tijdens de British Fashion Awards tot ‘Model van het Jaar’ gekozen en heeft campagnes gedaan voor Topshop, Benetton en Gap. Het meest succesvolle donkere model sinds Naomi Campbell heeft inmiddels bevestigd na haar zwangerschap haar modellencarrière weer op te pakken.

Babyboom in modellenland