AMSTERDAM- De dame die zich ‘het eerste topmodel ooit’ noemt, de Amerikaanse Janice Dickinson, was vrijdagavond aanwezig bij de show van Supertrash.

Zoals men van haar gewend is, presteerde ze het om alle aandacht op zich te vestigen door met een gevolg van aantrekkelijke jonge mannen haar schreden richting ‘front row’ te maken.

Toen de gemoederen iets tot rust waren gekomen werd de kleding van Supertrash geshowd, met Sylvia –ex-finaliste van Holland’s next top model- als paradepaardje.

Draagbaar

Het kledingmerk waarvan de oorsprong in Los Angeles ligt, is draagbaar en commercieel, maar daardoor niet minder populair. Wellicht veroorzaakt door de sexy uitstraling die vooral in de smaak valt bij voetbalvrouwen.

De boodschap van zwoele, zomerse flirterigheid die de fladderende tops, jurkjes, en jumpsuits uitstraalden, werd met name door model Sylvia met verve uitgedragen. Ze kreeg er zelfs een applaus voor.

Tafereel

Na afloop ging het hysterische tafereel rond Janice Dickinson achter de schermen weer verder. Daar werd zij onder andere geïnterviewd door RTL Boulevard, tegenover wie zij zich liet ontvallen niets meer te willen weten van Braziliaanse of Russische modellen, maar helemaal in de ban te zijn van de Hollandse schoonheden.

Wellicht komt Dickinson hierdoor op het idee om een Amsterdamse vestiging van haar modellenbureau en bijbehorende reality-serie op te starten.

Veel aandacht voor Supertrash