AMSTERDAM – Op het verlanglijstje van dingen die veel mannen graag nog eens zouden willen doen, staat in ieder geval een trio met twee vrouwen. Voor maar liefst 63 procent van de heren is dat dé ultieme droom.

Dat blijkt uit een seks-enquête, uitgevoerd door het magazine Playboy.

Mocht een trio er niet in zitten, dan zijn mannen ook tevreden te stellen met een vrijpartijtje op z’n hondjes: uit alle standjes blijkt dat gemiddeld de favoriet.

Favoriete standje of niet, om er echt van te kunnen genieten moet er wel vertrouwen zijn binnen de relatie. Uit de enquête blijkt namelijk dat dit zelfs belangrijker gevonden wordt dan seks.

Bos

De oergevoelens van mannen zijn nog niet helemaal uit het DNA verdwenen: maar liefst 91 procent van de deelnemers geeft aan het liefst seks te hebben in het bos. Toch wordt het vaakst (eveneens 91 procent) de liefde bedreven in bed.

Uit het onderzoek blijkt verder dat vrouwen mannen nog wel eens verkeerd inschatten. Zo denkt tweederde van de dames dat mannen tijdens een kennismaking met een vrouw het eerst naar de borsten kijken, terwijl dit in werkelijkheid 37 procent is.

Ook qua tevredenheid over de lengte van het geslacht zitten vrouwen ernaast. Zij denken dat 35 procent van de mannen met een goed gevoel naar beneden kijkt, terwijl het werkelijke aantal met 61 procent veel hoger ligt.

Onderzoek

Aan het onderzoek deden 1300 mannen en 300 vrouwen mee.