AMSTERDAM – Zelfs Britney Spears mocht hij tot zijn klanten rekenen, maar toch heeft dat niet kunnen voorkomen dat de bekende sieradenontwerper Rodrigo Otazu zijn zaak moet opdoeken. Er is geen geld meer.

Dat meldt RTL Boulevard donderdag.

Een bron vertelt aan het entertainmentprogramma dat Otazu het faillissement te danken heeft aan zichzelf. “Alleen spelen met kraaltjes kon ‘ie goed. Toen Rodrigo zich met de bedrijfsvoering ging bemoeien, duwde hij het bedrijf de afgrond in”, aldus de ingewijde.

Water

Eerder al waren er signalen dat de sieradenkoning het hoofd niet meer boven water kon houden. Het personeelsbestand werd namelijk al uitgedund van vijftien naar vijf.

Zijn laatste werknemers zouden afgelopen januari al op de hoogte gesteld zijn van de teleurstellende situatie. Het personeel zou nog op zes maanden salaris wachten.

Melding

De sieradenkoning zelf heeft nog geen reactie gegeven op de berichten. De website van Otazu is momenteel buiten gebruik. Er wordt echter wel melding gemaakt van de nieuwe versie, die binnenkort online zou gaan.