BUNNIK - Het noorden van Nederland is populair bij het uitgaanspubliek. De Drie Gezusters in Groningen en Club Noa in Leeuwarden hebben de Nightlife Awards 2009 gewonnen voor respectievelijk populairste danscafé en populairste club.

In de categorie populairste uitgaanscentrum ging de award naar Hollywood Music Hall in Rotterdam.

Dit maakte Koninklijke Horeca Nederland woensdag bekend. Volgens de jury van de Nigthlife Awards slaagt Hollywood Music Hall er zichtbaar in ieder weekeinde de verwachtingen van de bezoekers waar te maken. Club Noa in Leeuwarden heeft een landelijke uitstraling en is ondanks de recessie nog steeds groeiende.

Experts

Volgens de organisatie van de Nightlife Awards heeft het publiek 50.000 stemmen uitgebracht. Daarnaast heeft een panel van experts uit de branche gestemd. Een vakjury bepaalde uiteindelijk de winnaars, grotendeels op basis van de uitslag van de publieksstemming.

De prijzen werden uitgereikt tijdens de awardsnight in Bunnik. De verkiezing is een initiatief van Nightlife Magazine, een vakblad voor discotheekondernemers, in samenwerking met onder meer Koninklijke Horea Nederland.