AMSTERDAM - Styletoday heeft er de komende twee maanden twee unieke bloggers bij: EnD en Claes Iversen. Deze Nederlandse modeontwerpers zullen in een gastblog hun voorbereidingen voor de aankomende Amsterdam Fashion Week uit de doeken doen.

De Amsterdam Fashion Week vindt plaats van 22 juli tot 26 juli. Dat klinkt misschien nog ver weg, maar voor designers die op de AIFW hun collectie showen komt de deadline al angstvallig dichtbij.

De Nederlandse designers EnD en Claes Iversen kruipen de komende twee maanden van hun naaimachine naar laptop om Styletoday bezoekers op de hoogte te houden van hun ontwerpproces en bijkomende avonturen.

Arnhem 

Het modelabel EnD by Eva and Delia is initiatief van modeontwerpsters Eva Overbeek en Delia Drel. Beiden afgestudeerd aan het Fashion Institute Arnhem en de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

De Deense ontwerper Claes Iversen studeerde af aan de Koninklijke Academie in Den Haag en volgde een postdoctorale opleiding aan het Fashion Institute in Arnhem. Iversen liep onder andere stage bij Viktor & Rolf.

Gepost  

Beiden hebben inmiddels hun eerste blog gepost.