AMSTERDAM - In Amerika was één van de vestjes die Michelle Obama tijdens de eerste officiële presidentiële rondreis droeg, razendsnel uitverkocht. Op Ebay werd echter nog driftig geboden en heeft de outfit uiteindelijk zelfs het driedubbele van de winkelprijs opgebracht.

Vol lof waren de Europese modecritici over de stijlvolle outfits waarin Amerika’s first lady haar echtgenoot op zijn eerste officiële rondreis door Europa vergezelde.

Eén van de in het oog springende outfits was het witte vestje met opgestikte kristallen bloemen en de pastelgroene rok die Michelle Obama, die bekend staat om haar feilloze gevoel voor stijl, in Londen droeg.

J. Crew

Ze kocht de outfit bij de Amerikaanse modeketen J. Crew. Slimme types kochten de outfit ook en zetten die te koop op Ebay voor meer dan het dubbele van de originele prijs, meldt WWD

Het vestje, dat in de winkel ongeveer 300 dollar kost, is op Ebay verkocht voor 670 dollar en de rok heeft 400 dollar opgebracht. Dit is ongeveer drie keer de originele prijs.

Outfits

In de VS zijn de outfits van Michelle in de winkel helemaal uitverkocht. J.Crew verkoopt wel online, maar levert enkel in de VS, Canada en Japan. In Europa zijn de collecties dus niet te verkrijgen.

Amerikaanse modecritici waren niet tevreden over het feit dat Michelle veel Europese outfits droeg tijdens haar bezoek aan Europa. J.Crew was een van de weinige Amerikaanse designers die ze droeg.