AMSTERDAM -  Actrice Tori Spelling, bekend van de serie Beverly Hills 90201, gaat kinderkleding ontwerpen. Tori heeft een deal getekend voor de lijn Little Maven by Tori. De kinderkleertjes moeten deze herfst in de winkels liggen. 

"Ik ben altijd al gek geweest op mode," vertelt de actrice en moeder van kleuter Liam en baby Stella aan People Magazine. "Het is één van mijn grote passies. Toen ik kinderen kreeg wist ik meteen dat ik mijn gevoel voor stijl wilde gebruiken om comfortabele kleding voor mijn kinderen te maken."

"Liam en Stella hebben me geïnspireerd om stijlvolle, maar draagbare kleding voor baby's, peuters en kleuters te maken," aldus de blonde actrice.

Tori’s stijl

Tori noemt haar kinderkledinglijn chic en casual. De stijl van de jonge moeder kenmerkt zich door sterke, felle kleuren.

Aan alle jongenskleren hangt een klein aapje als kenmerk van een echt Tori-kledingstuk, omdat zoon Liam gek is op aapjes. Liam houdt ook erg van jeans, dus een Liam-jeans ontbreekt niet in de collectie.

Geïnspireerd door baby Stella, wilde Tori kleding voor meisjes maken die leuk is, maar niet te meisjesachtig. De kledingstukken zullen tussen de 24 en 88 dollar kosten en in eerste instantie alleen in Amerika te koop zijn.

Katie Holmes

Tori Spelling is niet de eerste celeb die zich op het maken van kinderkleding gaat storten, eerder al liet Katie Holmes weten outfitjes voor kinderen te gaan ontwerpen.