AMSTERDAM – Jongeren beginnen steeds vroeger met seks, en lijken hierin minimaal geremd om nieuwe dingen te proberen. Voor deze trend is nu een nieuw woord bedacht: tryseksualiteit.

De Belgische website Nina meldt dat tryseksuelen diverse vormen van seks willen uitproberen, zonder daar onmiddellijk een stigma aan over te houden.

Het gaat dan om vrijen met mannen en vrouwen, met meerdere mensen tegelijk, met behulp van het nodige speelgoed of onder invloed van diverse stimulerende middelen. Ook anale seks hoort in dit rijtje thuis.

Jongemannen

Deze jongeren proberen zogezegd alles, en blijven steken bij hetgeen bevalt. Deze vorm van seksualiteit zou vooral door jongemannen uitgeoefend worden, omdat zij zich het meest onderdrukt voelen in hun seksualiteit.

Een van de redenen waarom jongens dit zo voelen is omdat het voor hen veel minder geaccepteerd is om een seksueel uitstapje te maken met een andere jongen.

Vrouwen zouden veel minder geremd zijn in lesbische seks, omdat de porno-industrie hiervan een normaal verschijnsel heeft gemaakt.