AMSTERDAM – Bredase glamourkapper Laurenz organiseert zondag 19 april een show waarbij een verrassend kleine rol weggelegd is voor haar. De kapper en zijn gevolg gaan namelijk op zoek naar de meest sexy kale man.

Onder het motto ‘No Hair Today’ organiseert Bredase societykapper Laurenz de show. Vooral mannen die de aandacht van een kapper normaal gesproken moeten ontberen, kunnen deze dag hun hart ophalen.

De hele middag zullen kale mannen in het middelpunt van de belangstelling staan en nog dezelfde middag zal bekend gemaakt worden wie volgens de jury de allermooiste haarloze man is.

De jury zal in ieder geval bestaan uit Ronald Kolk, Mariëlle Bastiaansen en Corry van Gorp.

Naakthondpup

Kale durfals worden sowieso beloond met het boek ‘De Geschiedenis van mijn Kaalheid’ van Marek van der Jagt (alias Arnon Grunberg), maar maken ook kans op andere prijzen, zoals een Chinese naakthondpup. De middag wordt verder ingekleurd met optredens en een kapsel- en make-upshow.

Laurenz is toonaangevend in het kappersvak en bekend van groots opgezette shows. Tevens verzorgde hij jarenlang de pagina Make Me Over in de Privé.