AMSTERDAM – Uren door de winkelstraten struinen, op zoek naar dé perfecte bh, behoort misschien wel tot het verleden. Er is een nieuwe soort ontwikkeld die belooft een betere pasvorm te hebben.

De betere pasvorm zou te danken zijn aan een dubbele cup, genaamd ‘Two Some’, die bestaat uit twee delen die over elkaar heen geschoven kunnen worden. De cupgrootte kan hierdoor heel precies bepaald worden. 

Dat meldt het Belgische Nina vrijdag.

Borsten

Het lingeriestuk is met name geschikt voor vrouwen met ongelijke borsten, vrouwen met heel veranderlijke borsten (bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap) of voor vrouwen met een boezem die net tussen twee cupmaten inzit.

De bh is niet alleen zeer functioneel maar biedt ook veel stylingopties. De twee delen van de cups kunnen uit verschillende materialen en kleuren bestaan, ook de twee schouderbandjes bieden veel mogelijkheden op het gebied van trends en mode.

Design

De Two Some is een uitvinding van Patricia Vernooij, afgestudeerde aan de Design Academy in Eindhoven. Deze nieuwe soort bh is slechts bij Hunkemöller verkrijgbaar.